Uniconta

Moderniser din virksomheds økonomistyring med Uniconta, det komplette 100% cloudbaserede økonomisystemer

Uniconta er Erik Damgaards nye, lynhurtige cloudbaserede økonomisystemer, som undersøtter både individuelle og standardiserede økonomiprocesser effektivt. Erik Damgaard har udviklet økonomisystemer siden 1983. Uniconta’s fundament er bygget på det bdste af de foregående 5 økonomisystemer, Erik har udviklet, kombineret med den nyeste teknologi fra Microsoft

Et økonomisystem med alt hvad du behøver

Resultatet er et intuitivt økonomisystem,  der opfylder alle behov indenfor bogholderi, logistik og projekt. De enkle, men kraftfulde, funktioner giver et komplet overblik over virksomhedsøkonomien og kan hjælpe med at gøre virksomheden mere effektiv og rentabel. Så uanset om du er kunde, revisor, eller bogholder,  giver Unuconta dig mulighed for at drive din virksomhed effektivt, og levere en helstøbt service over for dine kunder.

  • Håndter din økonomistyring, logistik og projekter
  • Opret egne felter og kartoteker
  • Tiplas skærmbilleder, flere åbne skærmbilleder
  • Generer og download egne rapporter
  • Upload og vedhæft elektroniske dokumenter og bilag alle formater
  • Nem søgning på alle data
  • Værktøj til integration med andre programmer

Din egne løsning – også i skyen

Uniconta er baseret på Microsoft teknologi og udviklet til at indgå nemt og smidigt i dit IT-miljø i skyen. Selvom det er et standard øknomisystem, er det fleksibelt opbygget, så du selv kan tilpasse løsningen med egne felter, kartoteker og skræmbilleder. Det betyder, at du ikke er afhængig af, at dine ønsker til ændringer skal passe sammen med andre virksomheder. Erik Damgaards programmer har altid været kendetegnet ved en veludbygget værktøjskasse. Uniconta er ingen undtagelse. Derfor kan kunderne nyde godt af de tillægs – og integrationsløgsninger, som vores partnere tilbyder til Uniconta. Det er nemlig vores princip, at vi udvikler en standard økonomiløsning, for det er vi gode til. Så lader vi det være op til vorespartnere og samarbejdspartnere, at tilbyde løsninger rundt omkring Uniconta, der er tilpasset til enkelte brancher, funktionsområder og specialløsninger.

Maksimal hastighed

Uniconta er en App, der afvikles ligesom Microsoft Office. Vi kører på PC eller Mac, men gemmer alle data i skyen. Det giver maksimal hastighed og ingen ventetider. Du er ikke afhlngig af en browser, der låser, “glemmer data” eller smider dig af. Du er ikke afhængig af en browser, der låser “glemmer data” eller smider dig af. Vi er ligesom en app på din smartphone eller tablet, derfor skal du først installere Uniconta på din PC.

PC, tablet eller smartphone

Uanset om du bruger PC, tablet eller smartphone, har du altid adgnag til brugervenligt design. Uniconta er nemlig opbygget i responsivt design, således at løsningen tilpasser sig til den hardware, du bruger.

Enkel konvertering

Uniconta har udviklet et konverteringsværktøj, der gøt det sikkert og nemt at skifte fra andre økonomisystemer som f.eks. Microsoft Dynamics C5 og e-conomic.
Ved skift til Uniconta, får man konverteret alle sine poster fra finans, debitor, kreditor, lager, ordre og indkøb samt dimensioner og medarbejdere: Historikken er gemt og bruger i Uniconta fra første sekund.

Prøv Uniconta helt gratis

Du kan prøve Uniconta på dine egne data- helt gratis. Så får du at lære alle moduler og funktionaliteten at kende med data, du kender. Du kan også prøve helt forfra med nye data, gratis. Det er først når du tager uniconta i brug, at du skal begynde at betale.
Har du konvertere egne data og ikke ønsker at anvende Uniconta, bliver disse dta automatisk slettet efter en periode uden aktivitet.

Landsdækkende partnerkanal

Uniconta understøttes af en professionel og landsdækkende partnerkanal, så du altid kan komme i kontakt med en ekspert.

 

Uniconta – 100% cloudbaseret